Aito Saaristo Kauneimmillaan

Tervetuloa Ruohokarille!

Ruohokari toivottaa vieraat tervetulleiksi!

Irtiotto arjesta parhaimmillaan

Merellinen paratiisi keskellä kaupunkia!

Tervetuloa Ruohokarille!

100% Saaristolainen

Koe aito saaristolaiselämys!

PREV
NEXT

Ruohokarilogo

 

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa. Saaressa grillataan, kalastellaan, uidaan, saunotaan ja järjestetään laituritansseja – siis pidetään hauskaa ja nautitaan kesästä!

                                                                                                                                                                                                                                                                  

Ryhmäkoko saunaretkillä 10-35 henkilöä, kokousretkillä 10-20 henkilöä. 

Saunaretken kesto 3,5 – 4 tuntia, hinta 65 €/hlö.  

Sauna- ja kokousretken kesto 4,5 – 5 tuntia, hinta 70 €/hlö.                                                                                                                                                                                    

Hintoihin sisältyy kuljetukset, sauna tarvikkeineen sekä maittava grilliateria.

 

fiilis1

I RUOHOKARIN SAUNARETKI

Ruohokarin päivä- tai iltaretki kutsuu kesän viettoon kauniissa saaristossa, aivan kaupungin läheisyydessä. Ruohokari sopii täydellisesti niin virkistyspäivien, kokousten, kalaretkien, kuin illanviettojenkin järjestämiseen.

Retki alkaa Naantalin Vanhankaupungin rannasta, josta noudamme teidät veneellämme. Veneilemme noin 15 minuutin matkan saaristoa ihaillen, kunnes saavumme Ruohokarin saarelle.

Saarella teitä odottaa isännän lämmittämä tunnelmallinen rantasauna uintimahdollisuuksineen. Keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, johon kuuluvat niin erilaiset salaatit ja kasvikset kuin lihat ja patongitkin. Saarella on myös mahdollisuus kalastukseen, leikkimielisiin kilpailuihin, sekä peleihin. Saaressa on A-oikeudet.

Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin.

sauna1

II RUOHOKARIN KOKOUS- JA SAUNARETKI

Ruohokarin kokous – ja saunaretki sopii niille, jotka haluavat vaihtelua tylsiin kokouksiin. Ruohokarilla kokoukset järjestetään saaristolaistunnelmissa. Kokoustamisen lomassa voitte nauttia kauniista merimaisemista, saunoa isännän lämmittämässä rantasaunassa ja uida omassa rannassa.

Kun nälkä yllättää, keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, johon kuuluvat niin erilaiset salaatit ja kasvikset kuin lihat ja patongitkin.

Lähtö Naantalin Vanhankaupungin rannasta, venematkan kesto noin 15 minuuttia.

Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin.

Ruohokarin saaressa on A-oikeudet.

lokki

Tutustu Ruohokarin kuvagalleriaan tästä!

 

 

”Me ja japanilaiset vieraamme olimme erittäin tyytyväisiä onnistuneeseen retkeen. Kaikki toimi lähes täydellisesti, säätä myöden. Ruohokarin sijainti on erinomainen, koska se on lähellä Naantalia, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Saari on myös sopivan kokoinen, jotta ihmiset eivät häviä omille teilleen. Venematka sujui mukavasti  ja vastaanotto Ruohokarilla oli lämmin ja ystävällinen. Tarjoilu pelasi hyvin ja grillilounas oli maittava. Lounaan jälkeen pelasimme mm. mölkkyä ja heitimme tikkaa. Varusteluiltaan saari toimii hyvin sekä aurinkoisella että hieman huonommallakin säällä. Meitä onneksi suosi aurinko kirkkaalta taivaalta ja tuulikin oli leppoisa. Ryhmässämme oli 14 henkilöä ja tilaa olisi ollut suuremmallekin ryhmälle.

Kiitokset mukavasta, onnistuneesta päivästä!”

-LM-Instruments Oy

myyntipalvelu

Kokouspaketit – Illanvietot – Saaristoretket – Tykypäivät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa!

Myyntipalvelu:

02 435 2477

asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Ota yhteyttä!

Kaikki VisitNaantali-kohteet

Väskin Sauna

Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin, kuin kokouksiinkin. Saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa isännän lämmittämässä saunassa + paljon muuta!

Ruohokari

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa.

Laituritanssit

Ruohokarilla pääset tutustumaan aitoihin, saaristolaisiin laituritansseihin, joita tanssitaan juhannuksesta elokuuhun aina torstaisin.

Rapuillalliset

Herkullinen rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen, jonka jälkeen keittiömestarimme loihtii pääruoaksi herkullisia lihavartaita avogrillistämme salaatilla ja kauden vihanneksilla höystettynä.
Ylös