1. Ruohokarin Saunaretki

  • 10-35 henkilölle

Ruohokarin päivä- tai iltaretki kutsuu ikimuistoisen kesäpäivän viettoon kauniissa saaristossa, aivan kaupungin läheisyydessä. Ruohokari sopii täydellisesti niin virkistyspäivien, kokousten, kalaretkien, kuin illanviettojenkin järjestämiseen yrityksille ja sidosryhmille.

Retki alkaa Naantalin Vanhankaupungin rannasta, josta noudamme teidät veneellämme. Vartin venematkan jälkeen saavumme tunnelmalliselle Ruohokarille upeiden saariston maisemien keskelle. Täällä Suomen kesä on todella parhaimmillaan.

Saarella teitä odottaa isännän lämmittämä rantasauna – uimaan pääsee myös tottakai. Keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, johon kuuluvat niin erilaiset salaatit ja kasvikset kuin lihat ja patongitkin. Saarella on myös mahdollisuus kalastukseen, leikkimielisiin kilpailuihin, sekä peleihin.

Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin Naantaliin.

 

2. Ruohokarin kokous- ja saunaretki

 

  • 10-20 henkilölle

Ruohokarin kokous – ja saunaretki sopii niille, jotka haluavat vaihtelua tylsiin kokouksiin. Ruohokarilla kokoukset järjestetään upeissa saaristolaistunnelmissa. Kokoustamisen lomassa voitte nauttia kauniista merimaisemista, saunoa isännän lämmittämässä rantasaunassa ja uida omassa rannassa.

Kun nälkä yllättää, keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, joka ei jätä vatsaa kurnimaan.

Lähtö Naantalin Vanhankaupungin rannasta, venematkan kesto noin 15 minuuttia. Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin Naantaliin.

 

 

3. Ruohokarin Laituritanssit

  • Yli 10 henkilön ryhmille
  • Järjestetään tilauksesta

Jos kaipaat sen sijaan jotakin vielä vauhdikkaampaa tapaa viettää aikaa ryhmäsi kanssa, on Ruohokarin laituritanssit juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Iloinen tunnelma, aito saaristolaismeininki, herkullinen grilliruoka sekä upea merimaisema takaavat ainutlaatuisen laituritanssikokemuksen, joka jättää hymyn huulille.

Tanssia tahdittavat iloiset pelimannimme, karpaasit Manu ja Pertti.  Ei kun jalalla koreasti keskellä kauneinta saaristoa, pyydä ryhmällesi tarjous myyntipalvelustamme!

4. Kirkkoveneretki

  • Kirkkovenesoutua, saunomista ja grilli-illallinen

Kirkkovenesouturetki tarjoaa saaristoelämyksiä vauhdikkaampaan iltaan! Soudetaan perinteiseen tyyliin, nautitaan runsaasta grilliateriasta, saunotaan ja ihaillaan Ruohokarin upeita saaristomaisemia. Loistava vaihtoehto esimerkiksi työpaikan tyky-päiväksi - tätä reissua ei heti unohda!

Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tehdään juuri teidän ryhmällenne sopiva, ikimuistoinen saaristopäivä.

myyntipalvelu

Kokouspaketit – Illanvietot – Saaristoretket – Tykypäivät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa!

Myyntipalvelu:

02 435 2477

asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Ota yhteyttä!

Kaikki VisitNaantali-kohteet

Väskin Sauna

Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin, kuin kokouksiinkin. Saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa isännän lämmittämässä saunassa. Mahdollisuus myös souturetkeen perinteisellä kirkkoveneellä!

Ruohokari

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa.

Rapuillalliset

Herkullinen rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen, jonka jälkeen keittiömestarimme loihtii pääruoaksi herkullisia lihavartaita avogrillistämme salaatilla ja kauden vihanneksilla höystettynä.
Ylös