Aito saaristo kauneimmillaan Täydellisen rentouttava miljöö! Saunahetki vailla vertaa saaristossa! Merellinen paratiisi keskellä kaupunkia - Tervetuloa Ruohokarille

1. Ruohokarin Saunaretki

  • Ryhmille

  • 85€/hlö +alv
  • retken kesto 4-5h

Ruohokarin iltaretki kutsuu ikimuistoisen kesäpäivän viettoon kauniissa saaristossa, aivan kaupungin läheisyydessä. Ruohokari sopii täydellisesti niin virkistyspäivien, kokousten, kalaretkien, kuin illanviettojenkin järjestämiseen yrityksille ja sidosryhmille.

Retki alkaa Naantalin Vanhankaupungin rannasta, josta noudamme teidät veneellämme. Vartin venematkan jälkeen saavumme tunnelmalliselle Ruohokarille upeiden saariston maisemien keskelle. Täällä Suomen kesä on todella parhaimmillaan.

Saarella teitä odottaa isännän lämmittämä rantasauna – uimaan pääsee myös tottakai. Keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, johon kuuluvat niin erilaiset salaatit ja kasvikset kuin lihat ja patongitkin. Illallinen nautitaan kauniilla säällä meriterassillamme ja sateen sattuessa takkatulen lämmössä mökissä. Saarella on myös mahdollisuus kalastukseen, leikkimielisiin kilpailuihin, sekä peleihin.

Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin Naantaliin, jossa iltaa voi jatkaa rannan ravintoloissamme.

 

2. Ruohokarin kokous- ja saunaretki

 

  • ryhmille
  • 95€/hlö +alv
  • retken kesto 5-6h

Ruohokarin kokous – ja saunaretki sopii niille, jotka haluavat vaihtelua tylsiin kokouksiin. Ruohokarilla kokoukset järjestetään upeissa saaristolaistunnelmissa. Kokoustamisen lomassa voitte nauttia kauniista merimaisemista, saunoa isännän lämmittämässä rantasaunassa ja uida omassa rannassa.

Kun nälkä yllättää, keittiöväkemme loihtii maittavan grilli-illallisen, joka ei jätä vatsaa kurnimaan.

Lähtö Naantalin Vanhankaupungin rannasta, venematkan kesto noin 15 minuuttia. Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin Naantaliin.

 

 

 

 

Koe aito saaristo ja tunne eläväsi täysillä!

myyntipalvelu

Kokouspaketit – Illanvietot – Saaristoretket – Tykypäivät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa!

Myyntipalvelu:

02 435 2477

asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Kaikki VisitNaantali-kohteet

Väskin Sauna

Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin, kuin kokouksiinkin. Saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa isännän lämmittämässä saunassa. Mahdollisuus myös souturetkeen perinteisellä kirkkoveneellä!

Ruohokari

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa.

Rapuillalliset

Herkullinen rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen, jonka jälkeen keittiömestarimme loihtii pääruoaksi herkullisia lihavartaita avogrillistämme salaatilla ja kauden vihanneksilla höystettynä.
TOP