Herkullinen rapuillallinen Kesän parhaat puitteet rapukesteille Elävän tulen lumo Grillistä ihanat herkut! Rapukestit hyvässä seurassa, keskellä kauneinta saaristoa

Tervetuloa viettämään tunnelmallista rapuillallista Ruohokarille!

  • 10-40 henkilölle
  • Retken kesto 5h 
  • Saarella A-oikeudet

Retki alkaa Naantalin Vanhankaupungin rannasta, josta veneilemme omalla kalustollamme vartin matkan tunnelmallista saariston läpi Ruohokarille.

Paikan päällä onkin aika aloittaa herkkukestit! Maukas rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen. Tunnelma on katossa, kun keittiömestarimme loihtii herkullisen grilliaterian meren äärellä keskellä kauneinta saaristoa.  Ruoan jälkeen on hyvä rentoutua isännän lämmittämässä rantasaunassa ja pulahtaa uimaan omalta laiturilta. Suomen kesä parhaimmillaan yhdessä paketissa, tätä päivää ei heti unohda.

Ruohokari tarjoaa hyvät puitteet myös kalastukselle ja muille aktiviteeteille. Auringon laskiessa palaamme Merisalin laituriin Naantaliin.

Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tutustu Ruohokarin kuvagalleriaan tästä.

 

Koe aito saaristo ja tunne eläväsi täysillä!

myyntipalvelu

Kokouspaketit – Illanvietot – Saaristoretket – Tykypäivät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa!

Myyntipalvelu:

02 435 2477

asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Kaikki VisitNaantali-kohteet

Väskin Sauna

Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin, kuin kokouksiinkin. Saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa isännän lämmittämässä saunassa. Mahdollisuus myös souturetkeen perinteisellä kirkkoveneellä!

Ruohokari

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa.

Rapuillalliset

Herkullinen rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen, jonka jälkeen keittiömestarimme loihtii pääruoaksi herkullisia lihavartaita avogrillistämme salaatilla ja kauden vihanneksilla höystettynä.
TOP