Väskin Saunaretket Unohtumaton elämys Laadukkaat puitteet kokouksiin ja illanviettoihin Saunahetki vailla vertaa saaristossa! Täydellisen rentouttava miljöö! Kuljetukset omalla veneellä perille!

1. Väskin Saunaretki

  • 10-12 henkilölle
  • Saunalla on kokoustilat
  • Retkeen sisältyy kuljetus, sauna tarvikkeineen sekä grillaus
  • Kesto noin 3 h
  • Hinta 60 €/hlö + alv

Väskin sauna sijaitsee aivan Naantalin kupeessa, vain 15 minuutin venematkan päässä Naantalin Vanhankaupungin rannasta. Matka Väskin saareen taittuu omalla veneellämme, merimaisemia ihaillen. Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin kuin kokouksiinkin. Sen lisäksi, että saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa, löytyy saarelta myös mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Tarjolla on siis ihana kesäpäivä kaikilla mausteilla!

Väskin kokoustilat on mitoitettu 10–12 hengelle. Tämän lisäksi kokoustilojen yhteyteen on rakennettu suuri terassi, jossa on kiva rentoutua saariston luonnon keskellä.
Ruoka valmistuu helposti ja nopeasti grillistä sekä mökin omasta keittiöstä. Suosittelemme Väskin saunaa sekä yrityksille että ryhmille.

2. Väskin sauna- ja souturetki

  • Kesto 4-5h
  • Retkeen sisältyy kuljetus, sauna tarvikkeineen sekä grillaus
  • 80€/hlö + alv

Mikäli pelkkä saunominen ei riitä, vaan kaipaat myös jotain aktiviteettia retkelle, on Väskin sauna– ja souturetki kuin sinulle tehty. Retki alkaa Naantalin Vanhankaupungin rannasta, josta kuljemme veneellämme Väskin saarelle noin 15 minuutin merimatkan saaristoa ihaillen.

Perille saavuttuamme rannassa odottaa soutajiaan Kaunotar, jolla halukkaat voivat lähteä ohjatusti joko 1-2 tunniksi leikkimielisesti kilpailemaan tai rauhallisesti saaristosta nauttimaan. Kaunotar on Sulkavan venemestarin tekemä aito kirkkovene, joka tarvitsee 14 soutajaa ja perämiehen. Meno Kaunottarella on joutuisaa ja vakaata. Souturetken päätteeksi löylyt, uinti ja grillaus takaavat unohtumattoman kesäpäivän koko porukalle. Paluumatkan jälkeen voimme piipahtaa Merisalin terassilla.

 

Koe aito saaristo ja tunne eläväsi täysillä!

myyntipalvelu

Kokouspaketit – Illanvietot – Saaristoretket – Tykypäivät

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa!

Myyntipalvelu:

02 435 2477

asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Kaikki VisitNaantali-kohteet

Väskin Sauna

Väskin sauna tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin illanviettoihin, kuin kokouksiinkin. Saarella voi uida omassa rannassa, kalastaa ja saunoa isännän lämmittämässä saunassa. Mahdollisuus myös souturetkeen perinteisellä kirkkoveneellä!

Ruohokari

Ruohokari sijaitsee Naantalin Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Noin 15 minuutin venematka vie keskelle luonnonkaunista saaristoa.

Rapuillalliset

Herkullinen rapuillallinen alkaa kotimaisilla tuoreilla ravuilla lisukkeineen, jonka jälkeen keittiömestarimme loihtii pääruoaksi herkullisia lihavartaita avogrillistämme salaatilla ja kauden vihanneksilla höystettynä.
TOP