Merellisiä herkkuja

Isänpäiväviikonloppuna Trapissa herkutellaan.

Ravintola Trappi

Ravintola Trappi on perinteikäs ja merkittävän historian omaava tunnelmallinen ruokaravintola aivan Naantalin sydämessä meren rannalla. Tulet herkuttelemaan kerran, tulet toistekin!

Kauden parhaat maut

Trappi suosittelee aina kauden herkkuja. Ajankohtaiset annokset löytyvät suosituslistaltamme

Kaupungin herkullisimmat pihvit

Oletko jo maistanut suussa sulavaa pippuripihviämme tai Mr. Black Angus Rib-eye pihviä? Lasi punaviiniä vielä kyytipojaksi!

Föribaari uudistuu

Föribaari ehostautuu palvelemaan talvikaudella, Tahdomme päästä mahdollisimman pian palvelemaan teitä upeaan uudistuneeseen baariimme

Föribaari ja Kotatupa

Tunnelmallinen Föribaari palvelee teitä syys- ja talvikaudella meren rannassa. Kuumia ja kylmiä juomia sekä pientä purtavaa.

Herkullinen lounas

Tarjoilemme herkullisen arkilounaan päivittäin. Tervetuloa!

Trapin Piha

Trapin Piha palvelee sinua kauniissa pihapiirissä vanhan luostarikirkon kupeessa. Pihalta voit ihailla venesatamaa ja Kultarannan maisemia, ruokailla ja nauttia juomista. Piha palvelee keväästä syksyyn säiden mukaan.

Juhla- ja kokouspalvelut

Trappi, Trapin Piha, Föribaari ja Kotatupa tarjoavat mahdollisuuden tunnelmallisiin pikkujouluihin ja muihin kokouksiin Naantalin rannan rauhassa. useita kabinettitiloja ja jokaiselle porukalle mahdollisuus räätälöidä sopiva ruoka- ja juomapaketti.
TOP