PREV
NEXT

Tunnelmaa luostarikirkon kupeessa

Trapin Piha

Trapin Piha palvelee syys- ja talvikaudella tunnelmallisessa Föribaarissa viikonloppuisin (pe 17-02, la 14-02).

Föribaari

Tunnelmallinen Föribaari on kesäisin avoinna päivittäin ja muina aikoina viikonloppuisin ja tilauksesta. Tarjolla on pientä purtavaa ja janonsammuttajia huurteisista lämpimiin juomiin. Föribaari on omiaan pikkujoulujen, juhlien ja kokousten järjestämiseen. Baarin yläkerrassa on myös karaoke.

Pihan vuodenajat

Föribaari ja Trapin Piha ovat hereillä läpi vuoden. Talvella pihaan syntyy satupuutarha kotatupineen ja katoksineen. Tule nauttimaan lämpimistä juomista, tapaspaloista tai grillaamaan makkaraa tunnelmallisen avotulen ääreen. Paikka on idyllinen pikkujoulun viettoon tai kokouksille.

Pikkujoulut ja kokoustilat

Trapin Pihalta löydät ihanteelliset ja tunnelmalliset tilat myös erilaisiin kokouksiin ja virkistysiltoihin. Käytössä on niin Kapteenin Huone -kabinetti upealla merinäköalalla, kuin tunnelmallinen lasiterassi Akvaariommekin. Iltamaan voit yhdistää tarpeesi mukaan makkaranpaistoa kodassa talvikaudella, lämpimät juomat Föribaarin suojissa, kolmen ruokalajin illallisen Ravintola Trapissa tai vaikkapa tapakset ja lasi kuohuvaa Föribaarin puolella. Mahdollisuuksia on joka lähtöön!

Kysy lisää myyntipalvelustamme: 02 4352477 / asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Ylös