PREV
NEXT

Tunnelmaa luostarikirkon kupeessa

Trapin Piha

Trapin Piha palvelee sinua kesäisin kauniissa pihapiirissä vanhan luostarikirkon kupeessa, Ravintola Trapin sisäpihalla. Pihalta voit ihailla venesatamaa ja Kultarannan maisemia. Pihalla tarjoillaan herkullisia ruokia pizzoista ja pihveistä salaatteihin - jokaiselle jotakin! Syksyn tullen piha hiljenee ja syksyllä sekä talvella asiakkaitamme palvelee viikonloppuisin Föribaari. Mahtavat puitteet vaikkapa pikkujoulujen viettoon, kysy lisää myyntipalvelustamme p. 02 4352477 / asiakaspalvelu@ravintolatrappi.fi

Föribaari

Tunnelmallinen Föribaari on kesäisin avoinna päivittäin ja muina aikoina viikonloppuisin ja tilauksesta. Tarjolla on pientä purtavaa ja janonsammuttajia huurteisista lämpimiin juomiin. Föribaari on omiaan pikkujoulujen, juhlien ja kokousten järjestämiseen. Baarin yläkerrassa on myös karaoke.

Föribaari palvelee talvikaudella pe 17-02 ja la 15-02.

Pihan vuodenajat

Föribaari ja Trapin Piha ovat hereillä läpi vuoden. Talvella pihaan syntyy satupuutarha kotatupineen ja katoksineen. Tule nauttimaan lämpimistä juomista, tapaspaloista tai grillaamaan makkaraa tunnelmallisen avotulen ääreen. Paikka on idyllinen pikkujoulun viettoon tai kokouksille.

 

Ylös