PREV
NEXT

Tunnelmaa luostarikirkon kupeessa

Trapin Piha

Trapin Piha palvelee sinua kauniissa pihapiirissä vanhan luostarikirkon kupeessa, Ravintola Trapin sisäpihalla. Pihalta voit ihailla venesatamaa ja Kultarannan maisemia. Pihalla tarjoillaan herkullisia ruokia pizzoista ja pihveistä salaatteihin - jokaiselle jotakin! Tutustu Menuun tästä. 

Föribaari

Tunnelmallinen Föribaari on kesäisin avoinna päivittäin ja muina aikoina viikonloppuisin ja tilauksesta. Tarjolla on pientä purtavaa ja janonsammuttajia huurteisista lämpimiin juomiin. Föribaari on omiaan pikkujoulujen, juhlien ja kokousten järjestämiseen. Baarin yläkerrassa on myös karaoke.

Pihan vuodenajat

Föribaari ja Trapin Piha ovat hereillä läpi vuoden. Talvella pihaan syntyy satupuutarha kotatupineen ja katoksineen. Tule nauttimaan lämpimistä juomista, tapaspaloista tai grillaamaan makkaraa tunnelmallisen avotulen ääreen. Paikka on idyllinen pikkujoulun viettoon tai kokouksille.

Trapin Piha tarjoilee herkullisia ruokia taas päivittäin kesän ajan, tervetuloa herkulliselle pizzalle, pihville, salaatille tai burgerille Naantalin tunnelmalliseen rantaan!

 

Ylös